Het beste konijnenhok: topkeuzes voor 2024

Een konijnenhok is een schuilplaats voor konijnen om te rusten en zich veilig te voelen. Het biedt bescherming tegen weer en roofdieren. Daarnaast biedt een konijnenhok een plek waar de konijnen kunnen eten, drinken en hun behoefte kunnen doen. Het is belangrijk dat het hok groot genoeg is voor de konijnen om zich vrij te kunnen bewegen en hun natuurlijke gedrag te kunnen uiten. Het hebben van een goed konijnenhok is daarom essentieel voor het welzijn van de konijnen.

Onze favoriet

Konijnenhok Tommy Paradise is een ruim en natuurlijk ogend hok met 2 verdiepingen en een grote ren over de gehele breedte van het hok. Het nachthok kan volledig worden afgesloten en het hok is voorzien van een uitneembare schuiflade en gegalvaniseerd gaaswerk. Het hok is eenvoudig schoon te maken en heeft een mooie klassieke vormgeving. De afmetingen van het hok zijn 140 x 65 x 100 cm en het is gemaakt van dennenhout.

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie

2e beste keuze

Het Nobleza 40B45 Konijnenhok biedt een veilige en weerbestendige thuis voor jouw pluimvee. Gemaakt van hoge kwaliteit sparrenhout en een milieuvriendelijke coating. Met een hoge plank voor bescherming tegen weer en schaduw bij warmte. Gemakkelijk schoon te maken met verwijderbare lade en omheiningen voor een gezonde levensstijl. Makkelijk te monteren en kwaliteits after-sales service.

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie

3e beste keuze

HOTOT is een houten konijnenhok met geïntegreerd buitenverblijf, verhoogd hok en bescherming tegen roofdieren. Het biedt ruimte aan 4 konijnen of kleine knaagdieren en is gemaakt van hoogwaardig dennenhout en gegalvaniseerd staal. Het heeft een dak van asfaltvilt, antislip toegangshelling, toegangsdeurtjes en een verwijderbare uitwerplade. Geleverd als bouwpakket met handleiding en heeft een grondafdruk van L147 x B42,6 cm.

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie

Op deze pagina:


Waar hebben we de konijnenhokken op getest?

Grootte: Een goed konijnenhok moet groot genoeg zijn voor het konijn om comfortabel in te bewegen. Een goede vuistregel is dat het hok ten minste vier keer de lengte van het konijn moet hebben en hoog genoeg moet zijn om het konijn rechtop te laten staan. Als het hok te klein is, kan het konijn niet genoeg bewegingsruimte hebben en kan het gedragsproblemen ontwikkelen.

Materialen: Het hok moet zijn gemaakt van materialen die veilig zijn voor het konijn. Dit betekent dat er geen scherpe randen of splinters zijn die het konijn kunnen verwonden. Ook is het belangrijk dat het hok geen giftige materialen bevat, zoals verf of vernis.

Ventilatie: Het hok moet goede ventilatie hebben om te voorkomen dat het te warm wordt en om frisse lucht binnen te laten. Het is belangrijk om te controleren of er voldoende luchtstroom is en of er geen tocht is die het konijn kan schaden.

Toegankelijkheid: Het hok moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel het konijn als voor jou om schoon te maken. Het is belangrijk dat het deurtje groot genoeg is om het konijn comfortabel binnen te laten en uit te laten.

Hygiëne: Het hok moet regelmatig worden schoongemaakt om een gezonde leefomgeving voor het konijn te garanderen. We hebben getest of het hok gemakkelijk schoon te maken is en of er geen scherpe hoeken zijn waar vuil zich kan ophopen.

 

#1
Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen en andere knaagdieren, 4 konijnen, hok met buitenverblijf, binnen- en buitenruimte

Op zoek naar een ruim en veilig onderkomen voor jouw konijnen of andere knaagdieren? Het HOTOT houten konijnenhok biedt een geïntegreerd buitenverblijf en een verhoogd hok voor bescherming tegen weer en roofdieren. Met een capaciteit van maar liefst 4 konijnen is dit hok perfect voor een groter gezelschap. Het dak is gemaakt van duurzaam asfaltvilt en beschermt je huisdieren tegen regen en vocht. Het gegalvaniseerde stalen rooster en uitwerplade zorgen voor hygiëne en gemakkelijk onderhoud. Het hok wordt geleverd als bouwpakket met handleiding en is gemakkelijk te monteren. Jouw huisdieren zullen genieten van de antislip toegangshelling en twee toegangsdeurtjes. En als je vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar met onze kwaliteit after-sales service.

De afmetingen van het hok zijn L147 x B42,6 cm en de hoogdingang van het buitenverblijf is L32 x H42 cm. Geef je huisdieren de ruimte en bescherming die ze verdienen met dit fantastische konijnenhok!

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie
Beste prijs op BOL.com

#2
Konijnenhok voor Buiten - Hok voor konijn - Cavia Kooi - Caviakooi - Hamsterkooi -Knaagdieren Kooi - Dierenverblijf - Grijs - 145x77x93

Geef uw kleine harige vrienden een modern en comfortabel huis met het prachtige konijnenhok Jonas! Dit hoogwaardige dierenverblijf is gemaakt van stevig naaldhout en is op waterbasis geïmpregneerd tegen vocht en zonlicht. Het dak is bedekt met zwart bitumen en de draad is gegalvaniseerd, waardoor het roestvrij is. Het schoonmaken is super eenvoudig dankzij de hoogwaardige lade met kunststof kuip. De kunststof lade is ook verstevigd met latten onder de bodem. Het hok biedt voldoende ruimte en een ren voor uw kleine lievelingen om te spelen en te verkennen. Het is geschikt voor dwergkonijnen en andere kleine dieren zoals cavia's en knaagdieren. Het moderne ontwerp, de eenvoudige reiniging en de snelle montage maken dit konijnenhok de ideale keuze voor elke dierenliefhebber. Zet het hok in de schaduw tijdens de zomer om uw konijnen te beschermen tegen oververhitting en zorg ervoor dat het beschermd is tegen wind en regen om uw lievelingen een veilige en comfortabele thuis te bieden.

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie
Beste prijs op BOL.com

#3
Ferplast Konijnenhok Grand Lodge 120+ - Dierenverblijf - 117x69x101 cm Wit Taupe

Geef jouw konijnen een prachtige leefomgeving met de Grand Lodge 120 Plus van Ferplast! Konijnen hebben voldoende bewegingsruimte nodig om hun energie kwijt te kunnen en rond te kunnen hoppen. Dit kunststof konijnenhok biedt niet alleen een veilige en comfortabele omgeving voor jouw konijnen, maar is ook nog eens ruimer dan vergelijkbare houten hokken. Met een hoger dak en meer diepte biedt de Grand Lodge 120 Plus tot wel 30% meer leefruimte voor jouw konijnen.

Het hok bevat een nachtverblijf met een handig te openen zijdeur voor gemakkelijke toegang en een efficiënt sluitsysteem voor extra veiligheid. De onderste helft van het hok fungeert als een ren waarin jouw konijnen vrij kunnen spelen, eten en drinken. Via het schuifdeurtje kunnen ze het verblijf verlaten en vrij rondlopen in de tuin of in huis. Het dak kan volledig geopend worden en de schuiflade is eenvoudig te verwijderen voor snel en gemakkelijk schoonmaken.

De Grand Lodge 120 Plus wordt compleet geleverd met handige accessoires, waaronder een voerbakje, drinkflesje, hooiruif en houten ladder om bij de bovenste verdieping te komen. Anders dan de Grand Lodge 120, bevat de Grand Lodge 120 Plus een extra schuiflade voor de onderste helft van het hok. Zo kan jouw konijn nog meer genieten van zijn of haar verblijf!

Als je op zoek bent naar de beste plek voor het buitenhok, moet je er rekening mee houden dat het op een vlakke ondergrond moet worden geplaatst en bij voorkeur niet met de voorkant op het noorden of oosten, waar de wind vaak koud en nat is. De beste optie is om de opening op het zuiden te plaatsen. De Grand Lodge 120 Plus heeft buitenmaten van 115,5 x 73 x 110 cm en binnenmaten van 107 x 63 cm voor het hok en 37 x 60 cm voor het nachtverblijf. Geef jouw konijnen de ruimte en het comfort dat ze verdienen met de Grand Lodge 120 Plus van Ferplast!

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie
Beste prijs op BOL.com

#4
Konijnenhok Tommy Paradise - 140 x 65 x 100 cm - Bruin

Ben jij op zoek naar een konijnenhok dat niet alleen ruim, maar ook natuurlijk ogend is? Dan hebben wij het perfecte hok voor jou! Konijnenhok Tommy is een prachtig hok dat uit maar liefst twee verdiepingen bestaat. De onderste verdieping is een grote ren die zorgt voor veel bewegingsvrijheid voor jouw huisdier. Door middel van een trapje, voorzien van horizontale balken voor extra grip, kan jouw konijn naar boven om zich terug te trekken of de nacht door te brengen in het volledig af te sluiten nachthok.

Dit konijnenhok heeft nog veel meer specificaties die het tot de ideale keuze maken voor jouw konijn(en). Zo is het hok eenvoudig schoon te maken dankzij de uitneembare schuiflade en heeft het nachthok een zinken lade voor optimale hygiëne. Ook is er een extra ruime ren onder en naast het hok en kan de toegang naar buitenren afgesloten worden voor extra veiligheid. Het rustieke kwaliteitshok heeft een mooie klassieke vormgeving en is voorzien van gegalvaniseerd gaaswerk.

Met afmetingen van 146 cm breed, 60 cm breedte zonder ren, 65 cm diep en 100 cm hoog biedt dit hok voldoende ruimte voor jouw konijn(en). Het gaaswerk heeft openingen van 11 mm en het hok heeft een prachtige natuurlijke uitstraling dankzij het dennenhouten materiaal en het groene dak. Kortom, dit is het perfecte konijnenhok voor iedereen die zijn huisdieren het beste van het beste wil bieden!

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie
Beste prijs op BOL.com

#5
Nobleza 40B45 - Konijnenhok - 147 x 52 x 85 cm - kippenhok - Wit/Grijs

Op zoek naar een veilig en comfortabel onderkomen voor uw huisdieren? Het Nobleza 40B45 Konijnen- en Kippenhok biedt precies wat u nodig heeft! Dit stevige hok zorgt ervoor dat jouw gevogelte veilig, droog en warm blijft tijdens regenachtige en koude dagen. Op warmere dagen biedt het juist schaduw en kunnen ze gemakkelijk bij hun nestkastjes zonder blootgesteld te worden aan fel zonlicht.

Het hok is vervaardigd van hoogwaardig natuurlijk sparrenhout en voorzien van een milieuvriendelijke, niet-giftige witte laklaag. Zo blijft het hok waterdicht, rotvrij, UV-bestendig en duurzaam voor een warm en veilig thuis voor jouw geliefde huisdieren.

Met buitenafmetingen van 85 cm lang, 52 cm breed en 85 cm hoog en bovenafmetingen van 70 cm lang, 50 cm hoog en 45 cm breed, biedt dit hok meer dan genoeg ruimte voor jouw pluimvee. De verwijderbare schuiflade aan de onderkant maakt het schoonmaken van het hok een fluitje van een cent. De omheiningen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een gezonde levensstijl van jouw gevogelte. Het beschermt ze tegen roofdieren van buitenaf en zorgt tevens voor goede ventilatie.

Dit hok is eenvoudig te monteren met behulp van de bijgevoegde instructies. Als je vragen hebt, staat onze kwaliteit after-sales service voor jou klaar om jou binnen 24 uur te helpen. Geef jouw pluimvee het comfort en de veiligheid die ze verdienen met dit fantastische hok!

 • Grootte
 • Materialen
 • Ventilatie
Beste prijs op BOL.com

Welk type hok is het beste voor een konijn?

Er zijn verschillende soorten konijnenhokken op de markt, dus het is belangrijk om te kiezen voor een hok dat aan de specifieke behoeften van jouw konijn voldoet. Een goed konijnenhok moet bijvoorbeeld ruim zijn, gemakkelijk te reinigen en stevig genoeg om te voorkomen dat het konijn eruit kan ontsnappen. Het is ook aan te raden om een hok te kiezen met een afdak of dak om het konijn te beschermen tegen regen en ander slecht weer. Als je twijfelt over welk type hok het beste is voor jouw konijn, kun je het beste advies vragen aan een dierenarts of specialist in konijnenverzorging.

Hoe duur is een konijnenhok?

De prijs van een konijnenhok kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het hok, het materiaal waarvan het gemaakt is en de extra functies en accessoires die erbij zitten. Kleine konijnenhokken die geschikt zijn voor één of twee konijnen kunnen al verkrijgbaar zijn vanaf zo’n 50 euro, terwijl grotere en luxere hokken wel honderden euro’s kunnen kosten. Als je op zoek bent naar een konijnenhok, is het aan te raden om verschillende modellen te vergelijken en te kijken wat het beste bij jouw budget en de behoeften van jouw konijn past.

Waar moet je op letten bij het aankopen van een konijnenhok buiten?

Als je op zoek bent naar een konijnenhok voor buiten, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

 1. Grootte: Het konijnenhok moet groot genoeg zijn voor jouw konijn(en) om comfortabel in te kunnen bewegen. Konijnen hebben veel ruimte nodig om te kunnen bewegen, dus zorg ervoor dat het hok groot genoeg is.

 2. Veiligheid: Het konijnenhok moet veilig zijn voor jouw konijn(en). Zorg ervoor dat het hok stevig is gebouwd en dat er geen scherpe randen zijn waar het konijn zich aan kan bezeren. Zorg er ook voor dat het hok roofdier-proof is, zodat jouw konijn(en) veilig zijn tegen roofdieren zoals katten, vossen, enz.

 3. Ventilatie: Het is belangrijk dat het konijnenhok voldoende ventilatie heeft, zodat het niet te warm wordt in de zomer en niet te vochtig in de winter.

 4. Toegang: Zorg ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot het hok voor het schoonmaken en voor het voeren van je konijn(en).

 5. Plaatsing: Plaats het konijnenhok op een vlakke ondergrond en zorg ervoor dat het hok niet in de volle zon of in de tocht staat. Plaats het hok ook niet op een plek waar het te vochtig wordt of waar er veel wind staat.

Als je een buitenkonijnenhok aanschaft, moet je ook rekening houden met de weersomstandigheden en zorgen voor voldoende beschutting en warmte in de winter en koelte in de zomer. Het konijnenhok moet ook voorzien zijn van accessoires zoals drinkflessen, voerbakjes, en hooiruiven.

Waar moet je op letten bij het aankopen van een konijnenhok binnen?

Bij het kopen van een konijnenhok voor binnen moet je letten op de grootte van het hok in verhouding tot de grootte van het konijn. Het hok moet groot genoeg zijn zodat het konijn erin kan bewegen en zich kan uitstrekken. Daarnaast moet het hok goed geventileerd zijn om te voorkomen dat het te warm wordt en moet het gemakkelijk schoon te maken zijn. Het is ook belangrijk om te overwegen welk materiaal het hok is gemaakt van, omdat sommige materialen duurzamer en gemakkelijker schoon te maken zijn dan andere. Verder moet je ook rekening houden met de toegang tot het hok, zodat je het konijn gemakkelijk kunt voeden en verzorgen.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je een konijnenhok schoonmaken?

Het is belangrijk om het konijnenhok regelmatig te schoonmaken om te voorkomen dat het konijn ziek wordt of ongedierte in het hok terechtkomt. Hoe vaak je het hok moet schoonmaken, hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal konijnen dat in het hok woont, hun leeftijd en hoeveelheid afval dat ze produceren. Als algemene richtlijn kun je het hok een keer per week grondig schoonmaken en iedere dag het voer en het water verversen. Als je twijfelt over hoe vaak je het hok moet schoonmaken, kun je het beste advies vragen aan een dierenarts of specialist in konijnenverzorging.

Kunnen konijnen de hele dag in een hok blijven?

Konijnen zijn sociale dieren en hebben veel beweging nodig om gezond en gelukkig te blijven. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat ze regelmatig de kans krijgen om buiten hun hok te komen en te spelen. Dit kan bijvoorbeeld door ze regelmatig buiten te laten rondlopen in een veilige omgeving, of door ze een ruimte te geven waar ze vrij kunnen rondlopen en spelen. Het is niet aan te raden om een konijn de hele dag in een hok te laten zitten, omdat dit leidt tot verveling en ongelukkigheid. Als je het konijn niet regelmatig de kans geeft om buiten te komen, kan dit ook leiden tot gezondheidsproblemen zoals obesitas en verstoring van de darmflora.

Hoe groot moet een konijnenhok zijn voor twee konijnen?

Als je twee konijnen in hetzelfde hok wilt houden, moet het hok groot genoeg zijn om aan de behoeften van beide konijnen te voldoen. In het algemeen is het aan te raden om een konijnenhok te kopen dat ten minste zes keer zo groot is als het konijn zelf. Dit betekent dat als je konijnen bijvoorbeeld 40 centimeter lang zijn, je een konijnenhok moet kopen dat ten minste 240 centimeter lang is. Houd er wel rekening mee dat twee konijnen meer ruimte nodig hebben dan één konijn, dus het is aan te raden om een nog groter hok te overwegen als je twee konijnen wilt houden. Als je twijfelt over welk type hok het beste is voor jouw konijnen, kun je het beste advies vragen aan een dierenarts of specialist in konijnenverzorging.

Wat moet ik op de bodem van mijn konijnenkooi leggen?

De bodem van een konijnenhok moet schoon, droog en comfortabel zijn. Er zijn verschillende soorten materialen die je kunt gebruiken als bodembedekking voor een konijnenkooi, zoals karton, houtkrullen, krantenpapier of kunstgras. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bodembedekking gemakkelijk te vervangen is en dat het konijn erop kan plassen en poepen zonder dat het hok te vies wordt. Het is ook aan te raden om af en toe de bodem van het hok te desinfecteren om te voorkomen dat er ziektekiemen en ongedierte in terechtkomen. Als je twijfelt over welke bodembedekking het beste is voor jouw konijn, kun je het beste advies vragen aan een dierenarts of specialist in konijnenverzorging.

Moet ik mijn konijnenhok op gras of beton zetten?

Het is aan te raden om het konijnenhok op gras te zetten in plaats van op beton. Konijnen houden van gras en het is goed voor hun gezondheid om te kunnen kauwen en spelen op gras. Bovendien kan gras helpen om het hok proper te houden, omdat het konijn erop kan plassen en poepen. Beton is niet geschikt voor konijnen omdat het koud en hard is en niet goed voor hun voetjes. Als je het hok op beton moet zetten, kun je erover nadenken om een stuk kunstgras of een tapijt te leggen om het konijn toch de kans te geven om op gras te spelen.

Kunnen konijnen in de winter buiten gehouden worden?

Ja, konijnen kunnen buiten in een hok leven, zolang er voldaan wordt aan enkele belangrijke voorwaarden. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok stevig en veilig is, zodat de konijnen niet uit kunnen breken en niet door andere dieren aangevallen kunnen worden. Ten tweede is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok voldoende beschut is tegen weersinvloeden, zoals regen en kou, om ervoor te zorgen dat de konijnen zich comfortabel voelen. Ten derde is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok voldoende ruimte biedt om de konijnen voldoende bewegingsruimte te geven. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, kunnen konijnen buiten in een hok leven.

Wat hebben buitenkonijnen nodig in hun hok?

Buitenkonijnen hebben enkele specifieke behoeften als het gaat om hun hok. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok stevig en veilig is, zodat de konijnen niet uit kunnen breken en niet door andere dieren aangevallen kunnen worden. Ten tweede is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok voldoende beschut is tegen weersinvloeden, zoals regen en kou, om ervoor te zorgen dat de konijnen zich comfortabel voelen. Ten derde is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok voldoende ruimte biedt om de konijnen voldoende bewegingsruimte te geven. Verder hebben buitenkonijnen ook toegang tot schoon drinkwater en een goed voedselmenu nodig om gezond en gelukkig te blijven.

Hoe houd ik mijn buitenkonijn 's nachts warm?

Er zijn enkele dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je buitenkonijn ’s nachts warm blijft. Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het hok voldoende geïsoleerd is, zodat de konijnen niet te veel warmte verliezen tijdens de koudere nachten. Dit kan bijvoorbeeld door het toevoegen van extra isolatie aan de wanden en het dak van het hok, of door het plaatsen van een deken of hooimatras in het hok. Ten tweede is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de konijnen voldoende bedekt zijn, zodat ze hun eigen warmte kunnen behouden. Dit kan door het geven van een dikke laag hooi of stro in het hok om op te liggen, of door het geven van een konijnendeken of -slaapzak. Ten slotte is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de konijnen voldoende beweging krijgen, omdat dit hun stofwisseling op gang houdt en ze warm houdt. Als aan deze voorwaarden wordt voldaan, kun je ervoor zorgen dat je buitenkonijn ’s nachts warm blijft.

Moet een konijnenhok in de zon of in de schaduw staan?

Het is belangrijk om een konijnenhok op een plek te plaatsen waar het voldoende beschut is tegen weersinvloeden, zoals regen en kou, om ervoor te zorgen dat de konijnen zich comfortabel voelen. Dit betekent dat het hok niet per se in de zon of in de schaduw hoeft te staan, maar wel op een plek waar het voldoende beschutting biedt. Als het hok bijvoorbeeld in de volle zon staat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de konijnen voldoende schaduw hebben om in te kunnen schuilen, en als het hok in de schaduw staat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de konijnen toegang hebben tot een plek waar ze in de zon kunnen liggen. Kortom, het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het hok op een plek staat waar de konijnen zich comfortabel voelen.

Hoe koop je een goedkoop konijnenhok

Als je op zoek bent naar een goedkoop konijnenhok, zijn er verschillende manieren om er een te vinden zonder te veel geld uit te geven:

 1. Tweedehands kopen: Kijk naar lokale advertenties, online marktplaatsen of sociale media groepen waar mensen hun gebruikte konijnenhokken te koop aanbieden. Vaak kun je een hok vinden dat nog in goede staat verkeert voor een lagere prijs dan een nieuw hok.

 2. Aanbiedingen en kortingen: Houd aanbiedingen, kortingsacties en seizoensuitverkopen in de gaten bij dierenwinkels of online winkels. Soms kun je een konijnenhok vinden met korting of tijdens speciale promotieperiodes.

 3. Minimalistisch ontwerp: Kies voor een eenvoudiger en kleiner konijnenhok. Een kleiner hok kan goedkoper zijn dan een groter en complexer ontwerp. Zorg er wel voor dat het hok voldoende ruimte biedt voor je konijn om te bewegen.

Onthoud dat bij het kopen van een konijnenhok de veiligheid en het comfort van je konijn altijd prioriteit moeten hebben. Zorg ervoor dat het hok voldoende ruimte, beschutting en ventilatie biedt. Het moet ook gemakkelijk schoon te maken zijn en bescherming bieden tegen weersomstandigheden en roofdieren.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om te bezuinigen op de prijs, is het belangrijk om een kwalitatief hok te kiezen dat duurzaam is en lang meegaat. Een goed onderhouden en geschikt hok is essentieel voor het welzijn van je konijn.

Best beoordeeld onder klanten

Houten konijnenhok HOTOT voor konijnen en andere knaagdieren, 4 konijnen, hok met buitenverblijf, binnen- en buitenruimte

HOTOT is een houten konijnenhok met geïntegreerd buitenverblijf, verhoogd hok en bescherming tegen roofdieren. Het biedt ruimte aan 4 konijnen of kleine knaagdieren en is gemaakt van hoogwaardig dennenhout en gegalvaniseerd staal. Het heeft een dak van asfaltvilt, antislip toegangshelling, toegangsdeurtjes en een verwijderbare uitwerplade. Geleverd als bouwpakket met handleiding en heeft een grondafdruk van L147 x B42,6 cm.

Nobleza 40B45 - Konijnenhok - 147 x 52 x 85 cm - kippenhok - Wit/Grijs

Het Nobleza 40B45 Konijnenhok biedt een veilige en weerbestendige thuis voor jouw pluimvee. Gemaakt van hoge kwaliteit sparrenhout en een milieuvriendelijke coating. Met een hoge plank voor bescherming tegen weer en schaduw bij warmte. Gemakkelijk schoon te maken met verwijderbare lade en omheiningen voor een gezonde levensstijl. Makkelijk te monteren en kwaliteits after-sales service.

Onze favoriet

Het Konijnenhok Tommy Paradise - 140 x 65 x 100 cm - Bruin is onze persoonlijke favoriet omdat het een groot hok is met veel ruimte voor het konijn om in te bewegen, en dat het beschikt over een nachtverblijf en een ren.

Beste prijs op BOL.com