Alles wat je moet weten over konijnentoiletten

Introductie: Konijnen zijn geliefde huisdieren die vaak vrij rond mogen lopen in huis of in een konijnenren. Om hun leefruimte schoon en geurvrij te houden, is het gebruik van een konijnentoilet een uitstekende oplossing. In dit artikel zullen we ingaan op wat een konijnentoilet is, de verschillende soorten konijnentoiletten die beschikbaar zijn en waar je op moet letten bij het kopen van een konijnentoilet.

Wat is een konijnentoilet?

Een konijnentoilet, ook wel bekend als een konijnenbak of konijnenbakje, is een speciale ruimte die ontworpen is om konijnen te trainen hun behoefte op één plaats te doen. Het toilet bestaat meestal uit een ondiepe bak of lade gevuld met absorberend materiaal, zoals zaagsel of speciaal konijnengrit. Het doel van een konijnentoilet is om de konijnen te stimuleren hun urine en ontlasting op één plaats te deponeren, waardoor het schoonmaken van hun leefruimte vereenvoudigd wordt.

Welke soorten konijnentoiletten zijn er?

Er zijn verschillende soorten konijnentoiletten beschikbaar op de markt. Enkele veelvoorkomende typen zijn:

 1. Hoektoiletten: Deze toiletten zijn speciaal ontworpen om in een hoek van de kooi of ren te passen. Ze hebben vaak een driehoekige vorm en kunnen gemaakt zijn van plastic of metaal.

 2. Open toiletten: Dit type toilet heeft geen dak of afdekking. Het konijn kan gemakkelijk toegang krijgen tot het toilet en eruit stappen wanneer dat nodig is.

 3. Gesloten toiletten: Gesloten toiletten zijn voorzien van een dak of een afdekking. Dit biedt het konijn privacy tijdens het gebruik van het toilet en voorkomt dat urine of ontlasting eruit spat.

 4. Hangende toiletten: Deze toiletten kunnen aan de zijkant van de kooi of ren worden opgehangen. Ze besparen ruimte op de vloer en kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor reiniging.

Wat is belangrijk om op te letten bij een keuze bij het kopen van een konijnentoilet?

Bij het kopen van een konijnentoilet zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

 1. Grootte: Zorg ervoor dat het toilet groot genoeg is voor je konijn om comfortabel in te kunnen zitten en te draaien. Het moet voldoende ruimte bieden voor het konijn om zijn behoefte te doen zonder morsen.

 2. Materiaal: Kies een toilet gemaakt van duurzaam en gemakkelijk schoon te maken materiaal, zoals plastic. Vermijd toiletten met scherpe randen of ruwe oppervlakken, omdat deze het konijn kunnen verwonden.

 3. Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat het toilet gemakkelijk toegankelijk is voor je konijn. Als je konijn bijvoor

Onze favoriet

Ontdek het handige Moderna konijnentoilet - een praktisch hoektoilet speciaal ontworpen voor konijnen. Eenvoudig te bevestigen aan de kooi, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Perfect afgestemd op het comfort van je pluizige vriend. Afmeting: 35,5×23,4×19 cm.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau

2e beste keuze

Het handige Rosewood konijnentoilet is speciaal ontworpen voor konijnen. Met hoge achterzijden om morsen te voorkomen, is het gemakkelijk te monteren in de kooi. Beschikbaar in twee maten en stijlvol crèmekleurig. Groot formaat: 42x30x21 cm (L). Ook verkrijgbaar in maat M voor dwergkonijnen en fretten.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau

3e beste keuze

Zorg voor meer hygiëne en gemak met het Zolux Hoektoilet Knaagdier in grijs, speciaal ontworpen voor konijnen. Met een perfecte pasvorm in de kooi, hoge achterrand en eenvoudige bevestiging aan de tralies. Afmetingen: 41,5 cm (L).

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau

Op deze pagina:

Waar zijn de door ons geselecteerde konijnentoiletten op getest

Onze zorgvuldig geselecteerde konijnentoiletten ondergaan bij hun leveranciers rigoureuze tests om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Ze worden grondig getest op duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw konijn(en). We streven ernaar om hoogwaardige toiletten te selecteren die lang meegaan en het comfort van je pluizige vriend bevorderen.

#1
Ferplast L305 Konijnentoilet - Grijs - 37 x 27 x 18,5 cm

Zorg voor zindelijkheid bij konijnen met dit speciale knaagdierentoilet - de ideale oplossing voor het trainen van je knaagdier. Leer je konijnen gebruik te maken van een knaagdierentoilet door het toilet in de hoek van de kooi te plaatsen en regelmatig hun uitwerpselen erin te leggen. Beloon ze met traktaties wanneer ze het toilet gebruiken.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau
Beste prijs op BOL.com

#2
Beeztees Konijnentoilet Pip - Knaagdier - Plastic - Wit - 35x20x17 cm

Ontdek het gemak van het Beeztees Konijnentoilet Pip, speciaal ontworpen voor zindelijke knaagdieren zoals konijnen, fretten, ratten en chinchilla's. Plaats het toilet op de favoriete plek van je knager en zie hoe snel ze het gebruiken. Het hoekmodel, gemaakt van plastic, past perfect in de kooi en met de handige haakjes blijft het stevig op zijn plaats. Geniet van een schonere kooi, want met dit toilet hoef je alleen het toilet zelf regelmatig schoon te maken. Verkrijgbaar in drie kleuren en met een afmeting van 35x20x17 cm. Geef je knaagdier een comfortabele en hygiënische wc-ervaring met het Beeztees Konijnentoilet Pip.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau
Beste prijs op BOL.com

#3
Moderna Hoektoilet - Knaagdiertoilet - Medium - Kleur: Warm Grijs - 35,5×23,4×19 cm

Maak kennis met het Moderna knaagdiertoilet: het perfecte hoektoilet voor jouw knaagdier. Gemaakt van duurzaam plastic en voorzien van handige haakjes om eenvoudig aan de kooi te bevestigen. Kies uit een scala aan maten en kleuren, zodat het toilet perfect aansluit bij de behoeften van jouw kleine huisgenoot. Afmetingen van 35,5×23,4×19 cm maken dit toilet ruim en comfortabel. Geef jouw knaagdier de ideale plek om zijn behoeften te doen met dit praktische en stijlvolle knaagdiertoilet.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau
Beste prijs op BOL.com

#4
Rosewood Konijnentoilet Hoek Creme - 42X30X21 CM

Ontdek het Rosewood konijnen-/knaagdiertoilet: de ideale oplossing voor jouw huisdier. Met hoge achterzijden om morsen te voorkomen, biedt dit hoektoilet praktisch gemak in de kooi. Eenvoudig te monteren met de meegeleverde easy-fit clips of gewoon in de hoek te plaatsen. Met afmetingen van 42x30x21 cm (L) is dit formaat ideaal voor grotere knaagdieren zoals konijnen. Ook verkrijgbaar in maat M (31x22x15 cm) voor dwergkonijnen en fretten. Kleur: Crème. Geef jouw knaagdier een schoon en comfortabel toilet met dit handige product.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau
Beste prijs op BOL.com

#5
Zolux hoektoilet knaagdier grijs (41,5X31X20,5 CM)

Maak kennis met het Zolux Hoektoilet Knaagdier in de maat L (41,5 cm): de ideale oplossing voor een hygiënische en gemakkelijke verzorging van jouw knaagdier. Dit toilet is speciaal ontworpen om perfect in de hoek van de kooi te passen en is geschikt voor diverse knaagdieren, zoals konijnen, cavia's, ratten, fretten en hamsters. Dankzij de twee bevestigingspunten aan de tralies blijft het toilet stevig op zijn plaats en de hoge rand aan de achterzijde houdt uitwerpselen binnenboord. Het uitneembare rooster vergemakkelijkt het tussentijds schoonmaken. Geniet van meer gemak en hygiëne met dit praktische hoektoilet voor jouw knaagdier.

 • Capaciteit
 • Filtersysteem
 • Geluidsniveau
Beste prijs op BOL.com

Een Konijnentoilet: De Perfecte Sanitaire Oplossing voor Je Pluizige Vriend

Een konijnentoilet is een speciaal ontworpen sanitaire voorziening voor konijnen. Het biedt een georganiseerde en hygiënische plek waar je konijn zijn behoefte kan doen, waardoor het schoonmaken van het verblijf aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Waar moet je op letten bij het kopen van een Konijnentoilet?

Bij het kopen van een konijnentoilet zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden. Ten eerste is het formaat van het toilet cruciaal. Zorg ervoor dat het groot genoeg is voor je konijn om comfortabel in te bewegen en zijn behoeften te doen. Een te klein toilet kan het ongemakkelijk maken voor je konijn en de effectiviteit ervan verminderen.

Bij het kiezen tussen een hoektoilet, open toiletbak of gesloten toiletbak zijn er ook overwegingen. Een hoektoilet is ruimtebesparend en past gemakkelijk in een hoek van het konijnenhok. Een open toiletbak biedt eenvoudige toegang voor je konijn en maakt het gemakkelijk om het toilet schoon te maken. Een gesloten toiletbak kan privacy bieden en geuren beperken, maar zorg ervoor dat je konijn zich er comfortabel in voelt.

Als je twee konijnen hebt, is het belangrijk om te letten op de grootte van het toilet. Zorg ervoor dat het voldoende ruimte biedt voor beide konijnen om het tegelijkertijd te gebruiken. Ook is het handig om te overwegen of het toilet meerdere ingangen heeft, zodat beide konijnen gemakkelijk toegang hebben.

Specifieke kenmerken:

Bij het kopen van een konijnentoilet is het essentieel om te letten op de specifieke kenmerken die je nodig hebt. Een konijnentoilet met rooster voorkomt dat je konijn in contact komt met zijn uitwerpselen, wat de hygiëne bevordert. Een konijnentoilet met hooiruif biedt een handige plek voor je konijn om te eten en tegelijkertijd zijn behoeften te doen. Voor grotere konijnen is een konijnentoilet in een groter formaat ideaal, zodat ze voldoende ruimte hebben.

Samengevat, bij het kopen van een konijnentoilet is het belangrijk om te letten op het juiste formaat, comfort en functionaliteit. Kies een toiletoplossing die past bij de behoeften en voorkeuren van je konijn(en), en geniet van een schone en georganiseerde leefomgeving voor je pluizige vriend.

Veelgestelde vragen

Wat leg je in een Konijnentoilet?

In een konijnentoilet kun je verschillende materialen leggen om het gebruik ervan te bevorderen. Een van de belangrijkste materialen is bodembedekking. Je kunt kiezen voor speciale konijnentoiletvulling, zoals houtkorrels of papierpellets. Deze absorberen vocht en helpen geurtjes te verminderen. Het is belangrijk om regelmatig de bodembedekking te verschonen om een schone omgeving te behouden.

Daarnaast kun je ook hooi in het konijnentoilet leggen. Konijnen hebben een natuurlijke drang om te knabbelen aan hooi, en door dit in het toilet te leggen, moedig je ze aan om hun behoeften te doen terwijl ze tegelijkertijd kunnen knabbelen. Het hooi moet echter wel regelmatig worden vervangen om te voorkomen dat het vuil wordt.

Sommige konijnentoiletten hebben ook een speciaal rooster of een verhoogde rand. Dit helpt om de ontlasting van je konijn boven het oppervlak te houden en bevordert een schonere omgeving. Het rooster kan worden verwijderd en gereinigd wanneer dat nodig is.

Het is belangrijk om te weten dat konijnen van nature geneigd zijn om hun ontlasting op één specifieke plek te doen. Het is handig om een kleine hoeveelheid van hun eigen ontlasting in het konijnentoilet te leggen, zodat ze de geur herkennen en weten waar ze hun behoefte moeten doen.

Kortom, in een konijnentoilet kun je bodembedekking, hooi en eventueel een rooster leggen om een schone en comfortabele omgeving te creëren waar je konijn zijn behoeften kan doen. Vergeet niet regelmatig schoon te maken en materialen te vervangen voor optimale hygiëne.

Hoe groot moet een konijnen toilet zijn?

Een konijnentoilet moet voldoende ruimte bieden voor je konijn om comfortabel in te kunnen bewegen en zijn behoefte te kunnen doen. Over het algemeen wordt aanbevolen om een konijnentoilet te kiezen met afmetingen die groot genoeg zijn, zodat je konijn er gemakkelijk in kan passen en zich er comfortabel in kan bewegen.

Een goede richtlijn is om te kiezen voor een konijnentoilet met een lengte van minimaal 40-50 centimeter en een breedte van minimaal 25-30 centimeter. Deze afmetingen zorgen ervoor dat je konijn voldoende ruimte heeft om te kunnen draaien, staan en zijn behoefte te kunnen doen.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van je konijn. Grotere konijnenrassen hebben uiteraard meer ruimte nodig dan kleinere konijnenrassen. Zorg ervoor dat het konijnentoilet voldoende ruimte biedt aan je konijn, zodat hij comfortabel kan bewegen en zijn behoeften kan doen.

Het is altijd beter om te kiezen voor een iets groter konijnentoilet dan te krap, zodat je konijn voldoende ruimte heeft en zich prettig voelt. Onthoud dat het konijnentoilet een plek moet zijn waar je konijn zich veilig en comfortabel voelt om zijn behoeften te doen.

Waar zet je het toilet in het konijnenhok?

Het is belangrijk om het konijnentoilet op de juiste plaats in het konijnenhok te zetten om ervoor te zorgen dat je konijn het toilet gemakkelijk kan vinden en gebruiken. Hier zijn enkele tips voor het plaatsen van het konijnentoilet:

 1. Observatie: Observeer je konijn en let op de plek waar hij van nature zijn behoeften doet. Konijnen hebben de neiging om op een specifieke plek in hun hok of ren hun ontlasting te deponeren. Plaats het konijnentoilet op deze plek, zodat het overeenkomt met het natuurlijke gedrag van je konijn.

 2. Hoek van de kooi: Een veelvoorkomende en handige plaats om het konijnentoilet te plaatsen is in een hoek van het konijnenhok. Dit maakt efficiënt gebruik van de ruimte en biedt je konijn een vaste plek om zijn behoefte te doen.

 3. Toegankelijkheid: Zorg ervoor dat het konijnentoilet gemakkelijk toegankelijk is voor je konijn. Plaats het op een plek waar je konijn zonder moeite in en uit het toilet kan stappen. Dit bevordert het gebruik en voorkomt dat je konijn elders in het hok zijn behoefte doet.

 4. Stabiliteit: Zorg ervoor dat het konijnentoilet stevig en stabiel staat in het konijnenhok. Als het toilet kan verschuiven of omvallen, kan je konijn het minder aantrekkelijk vinden om het te gebruiken. Bevestig het toilet indien mogelijk stevig aan de kooi om dit te voorkomen.

Het plaatsen van het konijnentoilet op een strategische en gemakkelijk toegankelijke plek in het konijnenhok zal helpen om de zindelijkheid van je konijn te bevorderen en een schonere omgeving te behouden.

Hoe lang duurt het voor een konijn zindelijk is?

De tijd die het kost voordat een konijn zindelijk is, kan variëren afhankelijk van het individuele konijn en de consistentie van de training. Over het algemeen kan het trainingsproces enige tijd in beslag nemen, dus het is belangrijk om geduldig en consistent te zijn tijdens het trainen.

Gemiddeld genomen kan het enkele weken tot enkele maanden duren voordat een konijn volledig zindelijk is. Het is belangrijk om te begrijpen dat konijnen van nature territoriale dieren zijn en de neiging hebben om hun geur en ontlasting te verspreiden om hun territorium te markeren. Het kan dus even duren voordat ze het concept van een konijnentoilet volledig begrijpen en eraan wennen.

Om het proces te versnellen, kun je de volgende stappen volgen:

 1. Plaats het konijnentoilet op de juiste plek in het hok, zoals eerder besproken.

 2. Laat wat konijnenkeutels in het toilet vallen om het konijn aan te moedigen dezelfde plek te gebruiken.

 3. Wees consequent en prijs je konijn wanneer het het toilet gebruikt. Geef beloningen, lof en eventueel een gezonde traktatie om positief gedrag te versterken.

 4. Reinig regelmatig het konijnentoilet en verwijder de gebruikte bodembedekking. Konijnen hebben de neiging om een schoon toilet te verkiezen boven een vuile.

 5. Houd toezicht op je konijn wanneer het buiten het toilet zijn behoefte doet en breng het voorzichtig naar het toilet.

Onthoud dat elke konijn individueel is en het trainingsproces op zijn eigen tempo zal doorlopen. Met geduld, consistentie en positieve bekrachtiging zal je konijn uiteindelijk zindelijk worden.

Hoe konijnenkeutels opruimen?

Het opruimen van konijnenkeutels is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van het konijnentoilet en het hok. Hier zijn een paar stappen om konijnenkeutels efficiënt op te ruimen:

 1. Verzamel de keutels: Gebruik een schepje, een kleine bezem en een stoffer, of een speciale dierenkeutelschep om de keutels op te scheppen. Zorg ervoor dat je een schepje gebruikt dat geschikt is voor kleinere dierenkeutels.

 2. Gebruik beschermende handschoenen: Hoewel konijnenkeutels meestal geen directe gezondheidsrisico's met zich meebrengen, is het toch verstandig om handschoenen te dragen tijdens het opruimen om hygiënische redenen.

 3. Plaats de keutels in een geschikte afvalzak: Gebruik een stevige plastic zak of een biologisch afbreekbare zak om de opgeveegde keutels in te doen. Zorg ervoor dat de zak goed gesloten is om eventuele geuren te verminderen.

 4. Reinig het konijnentoilet: Nadat je de keutels hebt verwijderd, maak je het konijnentoilet grondig schoon. Verwijder de gebruikte bodembedekking en spoel het toilet af met water. Gebruik indien nodig een mild reinigingsmiddel dat veilig is voor konijnen.

 5. Vervang de bodembedekking: Vul het konijnentoilet met verse bodembedekking, zoals stro, hooi of absorberende korrels. Zorg ervoor dat de bodembedekking schoon en droog is.

 6. Herhaal regelmatig: Het opruimen van konijnenkeutels moet regelmatig worden gedaan om een schoon en hygiënisch leefgebied voor je konijnen te behouden. Dit helpt ook om geurtjes te verminderen en de gezondheid van je konijnen te bevorderen.

Door regelmatig de keutels op te ruimen en het konijnentoilet schoon te houden, zorg je voor een gezonde en comfortabele leefomgeving voor je konijnen.

Kun je konijnenkeutels als mest gebruiken?

Ja, konijnenkeutels kunnen worden gebruikt als mest omdat ze rijk zijn aan voedingsstoffen. Konijnen produceren droge, compacte keutels die een hoog gehalte aan stikstof, fosfor en kalium bevatten, essentiële voedingsstoffen voor plantengroei.

Als je konijnenkeutels als mest wilt gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te laten drogen en te verteren. Dit kun je doen door de keutels op een droge plaats te verzamelen en ze enkele maanden te laten composteren. Tijdens het composteringsproces worden de keutels afgebroken en omgezet in een voedzame meststof.

Na het composteren kun je de konijnenmest gebruiken om planten, bloemen of groenten in je tuin te voeden. Het kan worden vermengd met de grond of als een topdressing worden gebruikt. De voedingsstoffen in de konijnenmest dragen bij aan een gezonde bodem en stimuleren de groei van planten.

Let er bij het gebruik van konijnenmest op dat je het niet te veel gebruikt, aangezien het een hoog gehalte aan stikstof kan bevatten. Te veel stikstof kan schadelijk zijn voor planten. Het is raadzaam om de mest te mengen met andere organische materialen of compost voordat je het aanbrengt.

Kortom, konijnenkeutels kunnen worden gebruikt als waardevolle meststof, maar het is belangrijk om ze eerst te laten composteren voordat je ze op je tuin gebruikt

Hoe maak je een konijnentoilet schoon

Om een konijnentoilet schoon te maken, volg je deze stappen:

 1. Verwijder het konijn uit de directe omgeving van het toilet om te voorkomen dat het interfereert met het schoonmaakproces.

 2. Gooi de gebruikte bodembedekking en eventuele natte of vieze keutels weg. Gebruik handschoenen indien nodig.

 3. Spoel het konijnentoilet grondig uit met warm water om achtergebleven urine en residu te verwijderen. Gebruik geen sterke chemicaliën of schoonmaakmiddelen, omdat deze schadelijk kunnen zijn voor het konijn.

 4. Desinfecteer het toilet met een milde zeepoplossing of een konijnveilige desinfecterende spray. Zorg ervoor dat je de instructies op de desinfecterende producten volgt en grondig afspoelt om eventuele resten te verwijderen.

 5. Droog het konijnentoilet volledig voordat je het opnieuw vult met schoon bodemmateriaal. Dit voorkomt dat het toilet vochtig blijft en onaangename geuren ontwikkelt.

 6. Vul het toilet met verse bodembedekking, zoals hooi, stro of speciale konijnvriendelijke vulling.

 7. Plaats het schoongemaakte konijnentoilet terug in het konijnenverblijf op een plek waar het konijn gemakkelijk toegang tot heeft.

Het is belangrijk om het konijnentoilet regelmatig schoon te maken, bij voorkeur meerdere keren per week, om een goede hygiëne te behouden en geuren te verminderen.

Hoe vaak konijnen toilet verschonen?

Het verschonen van een konijnentoilet hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal konijnen dat er gebruik van maakt, de grootte van het toilet en de gebruikte bodembedekking. Over het algemeen wordt aanbevolen om het konijnentoilet minstens twee tot drie keer per week schoon te maken. Dit om te voorkomen dat het toilet te vies wordt en onaangename geuren ontwikkelt.

Het is belangrijk om regelmatig de gebruikte bodembedekking en eventuele natte of vieze keutels uit het toilet te verwijderen. Door deze regelmatig te vervangen, zorg je voor een schone en hygiënische omgeving voor je konijn(en). Daarnaast is het ook goed om het toilet wekelijks grondig schoon te maken door het te spoelen met warm water en eventueel een mild reinigingsmiddel te gebruiken. Zorg ervoor dat je alle zeepresten goed afspoelt voordat je het toilet opnieuw vult.

Het is belangrijk om de gezondheid en het welzijn van je konijn(en) in de gaten te houden. Als je merkt dat het toilet sneller vuil wordt of als er een sterke geur aanwezig is, kan het nodig zijn om het toilet vaker schoon te maken.

Waar maak je konijnenhok mee schoon?

Bij het schoonmaken van een konijnenhok kun je de volgende materialen en methoden gebruiken:

 1. Water: Gebruik water om de oppervlakken van het konijnenhok af te spoelen en vuil te verwijderen. Warm water kan helpen om hardnekkige vlekken of vastzittend vuil los te maken.

 2. Milde zeepoplossing: Voor het grondig reinigen van het konijnenhok kun je een milde zeepoplossing gebruiken. Kies een zeep die veilig is voor konijnen en vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor je konijn. Meng de zeep met water en gebruik een zachte borstel of doek om het hok schoon te maken. Spoel het hok daarna grondig af met schoon water om alle zeepresten te verwijderen.

 3. Azijnoplossing: Azijn is een natuurlijk reinigingsmiddel dat effectief is tegen geuren en bacteriën. Je kunt een oplossing maken van water en azijn (verhouding 1:1) en dit gebruiken om het konijnenhok af te nemen. Zorg ervoor dat je het hok goed naspoelt met schoon water om de azijngeur te verwijderen.

 4. Natuurlijke reinigingsproducten: Er zijn ook speciale konijnvriendelijke reinigingsproducten verkrijgbaar op de markt. Deze zijn speciaal ontworpen om het konijnenhok schoon te maken zonder schadelijke stoffen achter te laten.

Ongeacht welk schoonmaakmiddel je gebruikt, zorg ervoor dat je het hok grondig naspoelt en volledig droogt voordat je het weer inricht voor je konijn(en). Dit voorkomt dat er schadelijke resten achterblijven en creëert een schone en veilige omgeving voor je konijnen.

Onze favoriet

Ontdek het handige Moderna konijnentoilet - een praktisch hoektoilet speciaal ontworpen voor konijnen. Eenvoudig te bevestigen aan de kooi, verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Perfect afgestemd op het comfort van je pluizige vriend. Afmeting: 35,5×23,4×19 cm.

Beste prijs op BOL.com