De Beste Probioticum voor Honden van 2024

Ondersteun de Darmgezondheid van uw Trouwe Viervoeter

In de wereld van huisdieren en diergezondheid heeft probiotica voor honden zich bewezen als een van de beste supplementen van 2024. Maar wat is probiotica voor de hond precies? Probiotica zijn gunstige bacteriën die de natuurlijke darmflora ondersteunen en het spijsverteringssysteem van uw hond bevorderen.

Probiotica voor honden zijn goed voor de darmgezondheid en kunnen helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, het versterken van het immuunsysteem en het verminderen van maag- en darmproblemen zoals diarree of een opgeblazen gevoel. Ze kunnen ook nuttig zijn bij honden die antibiotica hebben gekregen, omdat probiotica kunnen helpen de darmflora in balans te brengen na een antibioticakuur.

U kunt uw hond probiotica geven wanneer u merkt dat hij spijsverteringsproblemen heeft, zoals een gevoelige maag, diarree of braken. Daarnaast kan probiotica ook preventief worden gegeven, vooral tijdens perioden van stress, veranderingen in dieet of omgeving, of na medische ingrepen.

Bij het kiezen van een probioticum voor uw hond is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de probiotische stammen, het juiste CFU-gehalte (kolonievormende eenheden), en de betrouwbaarheid van de fabrikant. Raadpleeg altijd uw dierenarts voor specifieke aanbevelingen, zodat u de beste keuze kunt maken voor de gezondheid van uw trouwe viervoeter.

Onze favoriet

Probioticum voor honden - Zoolac Propaste 60 ml. Ondersteunt de spijsvertering en balanceert de darmflora met goede bacteriën en het immuunsysteem van uw hond. Natuurlijke bestrijding van diarree, werkt snel en preventief. Makkelijk te doseren en geliefd door dieren. Combinatie met antibiotica mogelijk.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid

2e beste keuze

Darmen - In Balans: Een natuurlijk probioticum voor honden. Stimuleert de darmwerking en bevordert een gezonde darmflora zonder bijwerkingen. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals pro- en prebiotica, vezels en tannines. Geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Raadpleeg een dierenarts bij gebruik met medicijnen.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid

3e beste keuze

K9 Laboratories Maag & Darm: Bevordert gezonde maag-darmwerking bij honden. Natuurlijk supplement voor diarree, braken en spijsverteringsproblemen. Aanbevolen door dierenartsen. Beperkte voorraad beschikbaar. Verbetert ontlasting, vermindert buikpijn en ondersteunt het immuunsysteem. 100% natuurlijk en geschikt voor alle rassen en leeftijden.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid

Op deze pagina:

Waar zijn de geselecteerde probiotica voor honden op getest?

 • Gebruik Kwaliteit van de probiotische stammen: De geselecteerde probiotica voor honden zijn zorgvuldig getest op de kwaliteit en effectiviteit van de gebruikte probiotische stammen. Alleen de beste en meest werkzame stammen worden gebruikt in deze producten.

 • Doseringsnauwkeurigheid: Er wordt veel belang gehecht aan de juiste dosering van de geselecteerde probiotica voor honden. Daarom zijn alle producten zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat de dosering nauwkeurig en consistent is, zodat uw hond de optimale hoeveelheid probiotica ontvangt.

 • Veiligheid en betrouwbaarheid: De veiligheid van uw hond staat voorop. De geselecteerde probiotica voor honden zijn uitgebreid getest op veiligheid en betrouwbaarheid. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u met een gerust hart uw hond kunt ondersteunen met deze probiotica.

#1
Zoolac Propaste - Probiotica pasta - 60 ml

Zoolac Propaste: Een krachtig probioticum van 60 ml voor een gezonde spijsvertering en een gebalanceerde darmflora bij dieren. Het stabiliseert de spijsvertering en versterkt het immuunsysteem met goede bacteriën.

Schadelijke bacteriën worden bestreden zonder resistentie te ontwikkelen. Natuurlijke remedie tegen diarree, preventief en snelwerkend. Geschikt voor alle dieren, eenvoudig doseerbaar en geliefd door dieren. Geen risico op overdosering. Kan worden gecombineerd met antibiotica. Makkelijk te mengen met melk of voer voor een probleemloze inname. Geef jouw huisdier de gezonde ondersteuning die het verdient met Zoolac Propaste.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Darmen in Balans - Hond (tot 30 kg) - Bevat probiotica - Bij o.a. diarree - 45 tabletten a 700mg

Geef uw hond een gezonde darmwerking en bevorder een evenwichtige darmflora zonder nadelige effecten. Ons zeer effectieve supplement, Darmen - In Balans, bevat een zorgvuldig samengestelde mix van natuurlijke ingrediënten zoals pro- en prebiotica, vezels en tannine.

Het is veilig, 100% natuurlijk en vrij van kunstmatige toevoegingen. Geen onnodige vulstoffen. Gebruik het bij darmproblemen zoals dunne ontlasting, winderigheid, maagkrampen of na een antibioticakuur. Geschikt voor alle honden, inclusief puppies.

Bij langdurig gebruik raden we aan om de oorzaak van de onbalans te onderzoeken. Raadpleeg een dierenarts voor fysieke of mentale oorzaken van diarree. Verhoog de dosis bij heftige diarree en behandel uw hond gedurende 7-10 dagen. Raadpleeg een dierenarts als uw hond medicijnen gebruikt. Zorg goed voor de darmgezondheid van uw trouwe viervoeter met Darmen - In Balans.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid
Beste prijs op BOL.com

#3
K9 Laboratories - Maag & Darm - supplement - voor honden - tegen braken - diarree - buikpijn - 60 stuks - probiotica - prebiotica - ondersteunt het immuunsysteem

K9 Laboratories Maag & Darm - Stimuleert een gezonde maag-darmwerking. Het aanbevolen supplement voor honden met diarree, braken en spijsverteringsproblemen, vertrouwd door dierenartsen.

Veel honden hebben te maken met maag- en darmklachten, zoals diarree, onregelmatige ontlasting en een slecht functionerende spijsvertering. Dit hoeft niet meteen zorgwekkend te zijn, maar regelmatige klachten kunnen een signaal zijn van ernstige gezondheidsproblemen.

We willen natuurlijk niet dat onze honden lijden aan maag- en darmproblemen, aangezien een verzwakt immuunsysteem het risico op gezondheidsproblemen tot wel 400% kan verhogen. Maag- en darmproblemen bij honden kunnen veroorzaakt worden door ongeschikt voedsel, parasieten, infecties of medicatie, zoals antibiotica. In ernstige gevallen kunnen ze symptomen zijn van alvleesklierontsteking, het parvo-virus of een giardia-infectie. In dergelijke gevallen of bij aanhoudende klachten is het raadzaam om contact op te nemen met een dierenarts. Gelukkig kunnen veel maag- en darmklachten worden voorkomen en verminderd door dit 100% natuurlijke voedingssupplement, boordevol probiotica en prebiotica.

Maag & Darm supplement voor honden - 100% natuurlijk en gemaakt in Nederland. Geschikt voor alle rassen en leeftijden. Bevat geen graan, soja of maïs. Verzacht diarree, vermindert buikpijn en braken, ondersteunt het immuunsysteem en bevat 4 miljard CFU probiotica. We bieden een 100% succesgarantie en het is aanbevolen door dierenartsen. 

Gelukkig is het niet meer nodig om uw hond te zien lijden. Hoe te gebruiken? 1. Open de hersluitbare verpakking. 2. Geef uw hond de juiste hoeveelheid snoepjes op basis van zijn lichaamsgewicht. 3. Herhaal dagelijks gedurende minimaal 30 dagen. 4. Halveer de dosering met 50% bij aanzienlijke verbetering. 5. Neem na 8 weken een stopweek voordat u doorgaat met de onderhoudsdosis. 6. Geniet samen van de verbeterde gezondheid van uw hond.

Dit supplement helpt zowel bij het bestrijden van huidige maag- en darmklachten als bij het herstellen van een gezonde maag-darmfunctie en het immuunsysteem om toekomstige problemen te voorkomen. De unieke samenstelling zorgt voor een betere ontlasting en minder maagklachten. In tegenstelling tot andere capsules, tabletten en poeders zijn deze snoepjes geliefd bij honden van elk ras en elke leeftijd.

Hoe werkt dit supplement precies? De actieve ingrediënten van dit hondensupplement zijn onder andere bietenpulp, kaneel, echte tijm, pepermunt, knoflook, bitterhout, cayenne, venkel, kleefkruid, grote brandnetel, gladde iep, zalmolie, zeewier, groene thee-extract, prebiotica FOS en prebiotica MOS. Deze ingrediënten stimuleren een gezonde maag-darmfunctie en verminderen of elimineren klachten.

Bovendien versterken antioxidanten, vitaminen en mineralen het immuunsysteem. Dit natuurlijke voedingssupplement kan langdurig worden gegeven. Na 4 weken is er meestal al een aanzienlijke verbetering zichtbaar en kan de onderhoudsdosering indien nodig worden gehalveerd.

Lost dit supplement alles op? Hoewel dit supplement in de buurt komt van een wondermiddel, is het geen medicijn en vervangt het geen gezonde voeding en levensstijl. Voldoende beweging en een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet zijn belangrijk. Ook moet het vermijden van chemische en schadelijke stoffen worden nagestreefd.

Wat zijn de ingrediënten? Deze snoepjes bevatten uitsluitend hoogwaardige natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit, waaronder bruine rijst, bietenpulp, gedroogd pluimvee, pluimveevet, kruidenmengsel (kaneel, echte tijm, pepermunt, knoflook, bitterhout, cayenne, venkel, kleefkruid, grote brandnetel, gladde iep), kippenbouillon, zalmolie, zeewier, aardappel, aardappelzetmeel, biergist, groene thee-extract, prebiotica FOS en prebiotica MOS.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Frama Supplementen Probiotica 20 capsules

Speciaal ontwikkeld voor honden: een krachtig probioticum met 10 miljard goede bacteriën per capsule. Deze formule bevat ook FOS en Inuline als voedingsbodem voor de probiotica,

voor snellere en betere resultaten. Geef de capsules direct of strooi ze over het voer. Beschikbaar in een handige verpakking met 60 capsules. Ondersteun de gezondheid van je hond op een natuurlijke manier.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid
Beste prijs op BOL.com

#5
All Friends honden Shampoo - 500 ml met probiotica voor een gezonde vacht

All Friends Dog Shampoo van Chrisal: een probiotische shampoo voor honden. Zuivert de vacht en huid, zonder allergenen of geur. Veilig voor zowel honden als mensen. Geef je trouwe viervoeter een frisse en gezonde vacht.

 • Kwaliteit
 • Doseringsnauwkeurigheid
 • Veiligheid en betrouwbaarheid
Beste prijs op BOL.com

Probiotica voor honden, ondersteuning voor de darmflora en natuurlijke gezondheid

Probiotica voor honden zijn supplementen die goede bacteriën bevatten om de darmflora van honden te ondersteunen. Deze natuurlijke probiotica kunnen verschillende voordelen bieden voor de gezondheid van je trouwe viervoeter. Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over probiotica voor honden.

Wat is de beste probiotica voor honden?

Er zijn verschillende merken probiotica voor honden beschikbaar, waaronder Zoolac, K9 Laboratories en Frama. Het is belangrijk om te kiezen voor een gerenommeerd merk dat hoogwaardige probiotische stammen bevat die specifiek zijn geformuleerd voor honden.

Waar is probiotica voor hond goed voor?

Probiotica voor honden kunnen gunstig zijn voor de darmgezondheid en het evenwicht van de darmflora bevorderen. Ze kunnen helpen bij spijsverteringsproblemen, zoals diarree en een slechte ontlasting, en de immuniteit van de hond versterken. Bovendien kunnen ze bijdragen aan een gezonde huid en vacht, waardoor bijvoorbeeld jeuk kan verminderen.

Wanneer geef ik probiotica aan mijn hond?

Het geven van probiotica aan je hond kan nuttig zijn in verschillende situaties, zoals na een antibioticakuur, bij veranderingen in voeding, tijdens periodes van stress of wanneer de hond spijsverteringsproblemen heeft. Raadpleeg altijd de aanbevelingen van het specifieke product en overleg met een dierenarts voor het juiste gebruik en dosering.

Heeft probiotica bijwerkingen?

Over het algemeen zijn probiotica veilig voor honden en hebben ze weinig bijwerkingen. In sommige gevallen kan een hond in het begin milde maagklachten ervaren, zoals winderigheid of een verandering in ontlasting. Deze symptomen moeten meestal vanzelf verdwijnen. Als de bijwerkingen aanhouden of verergeren, is het raadzaam om een dierenarts te raadplegen.

Hoe lang mag een hond probiotica gebruiken?

De duur van het gebruik van probiotica voor honden kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van je hond en de aanbevelingen van het product. In veel gevallen kan het raadzaam zijn om probiotica gedurende een bepaalde periode te geven, zoals enkele weken tot maanden, om de darmflora te herstellen en de gezondheid te ondersteunen.

Wanneer moet ik met probiotica van de hond naar een dierenarts?

Hoewel probiotica over het algemeen veilig zijn, zijn er situaties waarin het raadzaam is om een dierenarts te raadplegen. Als je hond ernstige spijsverteringsproblemen heeft, zoals aanhoudende diarree, braken of bloederige ontlasting, of als je hond onverklaarbare symptomen heeft zoals gewichtsverlies, aanhoudende jeuk of andere gezondheidsproblemen, is het verstandig om professioneel advies in te winnen.

Probiotica voor honden kunnen een waardevolle aanvulling zijn op de gezondheid en het welzijn van je viervoeter. Raadpleeg altijd een dierenarts voordat je probiotica aan je hond geeft, om ervoor te zorgen dat het gebruik veilig en passend is voor de specifieke behoeften van je trouwe metgezel.

Veelgestelde vragen

Wat is allemaal goed voor de darmflora van een hond?

Een gezonde darmflora is essentieel voor het welzijn van een hond. Hier zijn enkele belangrijke factoren die kunnen bijdragen aan een goede darmgezondheid en het behoud van een gezonde darmflora bij honden:

 1. Evenwichtige voeding: Een uitgebalanceerd dieet met hoogwaardige ingrediënten is van groot belang. Zorg ervoor dat het voer van je hond voedingsstoffen bevat die de darmgezondheid ondersteunen, zoals vezels, prebiotica en probiotica.

 2. Probiotica-supplementen: Het geven van probiotica aan je hond kan helpen bij het herstellen en behouden van een gezonde darmflora. Probiotica zijn goede bacteriën die de darmen koloniseren en de balans bevorderen. Kies voor specifieke probiotica-supplementen die zijn ontwikkeld voor honden.

 3. Prebiotica: Prebiotica zijn voedingsstoffen die de groei van goede bacteriën in de darmen bevorderen. Ze fungeren als voedingsbron voor probiotica en dragen bij aan een gezonde darmflora. Overweeg voedingssupplementen met prebiotische ingrediënten, zoals fructo-oligosachariden (FOS) of inuline.

 4. Beperk stress: Stress kan een negatieve invloed hebben op de darmgezondheid van honden. Zorg voor een rustige omgeving, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende slaap om stressniveaus te verminderen.

 5. Gecontroleerde medicatie: Sommige medicijnen, zoals antibiotica, kunnen de darmflora verstoren. Indien mogelijk, overleg met een dierenarts over alternatieve behandelingen of het gelijktijdig geven van probiotica om de negatieve effecten op de darmgezondheid te verminderen.

 6. Hygiëne en reinheid: Een goede hygiëne is belangrijk om de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen. Zorg voor een schone leefomgeving, houd de voerbak en drinkbak schoon en vermijd contact met mogelijk besmette bronnen.

Het is altijd raadzaam om met een dierenarts te overleggen over de specifieke behoeften van je hond en om advies te vragen over de beste benadering om een gezonde darmflora te bevorderen en te behouden.

Hoe snel merk je iets van probiotica?

De snelheid waarmee je resultaten kunt zien na het geven van probiotica aan je hond kan variëren. Het is belangrijk op te merken dat probiotica geen directe oplossing zijn voor alle gezondheidsproblemen en dat de effecten van probiotica geleidelijk kunnen optreden.

In sommige gevallen kan het enige tijd duren voordat je verbeteringen opmerkt. Het kan enkele dagen tot enkele weken duren voordat de probiotica de darmflora van je hond beginnen te koloniseren en een positief effect hebben op de darmgezondheid.

De snelheid van de resultaten kan ook afhangen van verschillende factoren, waaronder de gezondheidstoestand van je hond, de ernst van het probleem dat je probeert aan te pakken, de kwaliteit van de probiotica en de juiste dosering.

Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent te zijn met het geven van probiotica aan je hond. Het kan nuttig zijn om de reactie van je hond op te merken, zoals eventuele veranderingen in de spijsvertering, de stoelgang of het gedrag. Het is raadzaam om eventuele zorgen of aanhoudende symptomen met je dierenarts te bespreken, aangezien zij het beste advies kunnen geven op basis van de specifieke situatie van je hond.

Houd er rekening mee dat de effecten van probiotica kunnen variëren van hond tot hond, dus het is belangrijk om de individuele reactie van je hond te observeren en eventuele wijzigingen in overleg met een dierenarts te evalueren.

Kun je Yakult aan je hond geven?

Hoewel Yakult een probiotisch drankje is dat voor mensen is ontwikkeld, wordt het over het algemeen niet aanbevolen om Yakult rechtstreeks aan je hond te geven. Er zijn een paar redenen waarom dit geen geschikte optie is:

 1. Verschillende bacteriestammen: Yakult bevat specifieke bacteriestammen die zijn geselecteerd voor het menselijk spijsverteringsstelsel. Deze bacteriën zijn mogelijk niet optimaal afgestemd op de darmflora van honden.

 2. Andere ingrediënten: Yakult kan andere ingrediënten bevatten, zoals suiker of kunstmatige zoetstoffen, die niet geschikt zijn voor honden. Het is belangrijk om de voeding van je hond te beperken tot speciaal samengestelde producten die veilig zijn voor dieren.

 3. Dosering en formulering: De dosering van probiotica voor honden verschilt vaak van die voor mensen. Daarom is het belangrijk om probiotica te gebruiken die specifiek zijn ontworpen voor honden, met de juiste bacteriestammen en doseringen die geschikt zijn voor hun behoeften.

Als je de darmgezondheid van je hond wilt ondersteunen met probiotica, is het raadzaam om te kiezen voor probiotische producten die speciaal zijn ontwikkeld voor honden. Er zijn verschillende merken zoals Zoolac, K9 Laboratories en Frama die probiotica voor honden aanbieden in de juiste formuleringen en doseringen die geschikt zijn voor honden. Het is altijd raadzaam om vooraf advies in te winnen bij je dierenarts om de beste opties voor jouw hond te bepalen.

Wat kun je doen als je hond jeuk heeft?

Als je hond last heeft van jeuk, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om hem verlichting te bieden. Hier zijn een paar mogelijke oplossingen:

 1. Vlooien- en tekenbehandeling: Controleer eerst of je hond geen vlooien of teken heeft. Deze parasieten kunnen ernstige jeuk veroorzaken. Raadpleeg je dierenarts voor geschikte vlooien- en tekenbehandelingen die veilig zijn voor je hond.

 2. Huidverzorging: Regelmatige verzorging van de vacht en huid kan helpen bij het verminderen van jeuk. Borstel je hond regelmatig om losse haren en huidschilfers te verwijderen. Vermijd echter overmatig borstelen, omdat dit de huidirritatie kan verergeren.

 3. Dieet: Een gezond dieet speelt een belangrijke rol bij de algehele gezondheid van de hond, inclusief de conditie van de huid. Overleg met je dierenarts over de mogelijkheid van voedselallergieën of intoleranties die jeuk kunnen veroorzaken. Soms kan het overschakelen naar een voer met andere ingrediënten verlichting bieden.

 4. Verzachtende shampoos: Er zijn speciale shampoos verkrijgbaar die zijn ontworpen om jeuk en irritatie te verminderen. Kies een milde, hypoallergene shampoo die geschikt is voor honden en volg de instructies van de fabrikant.

 5. Medicatie en behandeling: In sommige gevallen kan je dierenarts medicatie voorschrijven om de jeuk te verminderen, zoals antihistaminica of corticosteroïden. Deze moeten echter altijd worden voorgeschreven en toegediend onder begeleiding van een dierenarts.

Het is belangrijk om op te merken dat aanhoudende jeuk een teken kan zijn van onderliggende medische aandoeningen, zoals allergieën, huidinfecties of parasitaire besmettingen. Als de jeuk aanhoudt of ernstig is, raadpleeg dan altijd een dierenarts voor een grondige diagnose en passende behandeling.

Hoe werken probiotica voor honden?

Probiotica werken op verschillende manieren in het lichaam van een hond om de darmgezondheid te bevorderen. Hier is een uitleg over hoe probiotica voor honden werken:

 1. Balans van darmflora: Probiotica zijn levende micro-organismen, zoals goede bacteriën, die de darmflora van de hond helpen in evenwicht te brengen. Ze koloniseren de darmen en concurreren met schadelijke bacteriën om ruimte en voedingsstoffen, waardoor ze de overgroei van schadelijke bacteriën helpen verminderen.

 2. Verbetering spijsvertering: Probiotica helpen de spijsvertering van honden te bevorderen door de afbraak en opname van voedingsstoffen te verbeteren. Ze produceren enzymen die helpen bij het verteren van voedsel en verbeteren de absorptie van voedingsstoffen in de darmen.

 3. Versterking immuunsysteem: Een groot deel van het immuunsysteem van een hond bevindt zich in de darmen. Probiotica stimuleren de productie van immuuncellen en reguleren de immuunrespons, waardoor het immuunsysteem van de hond wordt versterkt. Dit kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomen van ziektes.

 4. Verlichting van darmproblemen: Probiotica kunnen helpen bij het verminderen van darmproblemen bij honden, zoals diarree, braken, winderigheid en buikpijn. Ze herstellen het evenwicht in de darmen, bevorderen de genezing van het darmslijmvlies en verminderen ontstekingen.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van probiotica kan variëren afhankelijk van het specifieke probioticum, de dosering, de kwaliteit en de gezondheidstoestand van de hond. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een dierenarts voordat u probiotica aan uw hond geeft.

Hoe geef ik probiotica aan mijn hond? Zijn er specifieke instructies?

Het geven van probiotica aan je hond kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de vorm waarin het wordt geleverd (zoals poeder, capsule, kauwtablet, vloeistof). Hier zijn algemene instructies voor het geven van probiotica aan honden:

 1. Volg de aanwijzingen van de fabrikant: Raadpleeg altijd de verpakking of bijsluiter van het probiotische product voor specifieke instructies met betrekking tot dosering en gebruik.

 2. Kies de juiste vorm: Probiotica zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals poeder, capsules, kauwtabletten of vloeistoffen. Kies een vorm die geschikt is voor je hond en gemakkelijk door hem wordt geaccepteerd.

 3. Mengen met voedsel: De meeste probiotica kunnen worden gemengd met voedsel. Strooi het poeder over het voer van je hond, meng capsules of tabletten door het voer, of meng vloeibare probiotica met een kleine hoeveelheid voedsel.

 4. Volg de aanbevolen dosering: Zorg ervoor dat je de aanbevolen dosering van het probioticum volgt. De dosering kan variëren op basis van het gewicht, de grootte en de gezondheidstoestand van je hond. Overschrijd de aanbevolen dosering niet zonder overleg met een dierenarts.

 5. Consistentie is belangrijk: Voor optimale resultaten is het belangrijk om probiotica regelmatig en consistent aan je hond te geven. Volg de aanbevolen duur van gebruik zoals aangegeven op de verpakking.

 6. Bewaar de probiotica volgens de instructies: Let op de bewaarvoorschriften van het product. Sommige probiotica moeten bijvoorbeeld in de koelkast worden bewaard, terwijl andere op kamertemperatuur kunnen worden bewaard.

Houd er rekening mee dat het altijd verstandig is om advies in te winnen bij een dierenarts voordat je probiotica aan je hond geeft. Ze kunnen je specifieke instructies geven op basis van de behoeften en gezondheid van je hond.

Onze favoriet

Probioticum voor honden - Zoolac Propaste 60 ml. Ondersteunt de spijsvertering en balanceert de darmflora met goede bacteriën en het immuunsysteem van uw hond. Natuurlijke bestrijding van diarree, werkt snel en preventief. Makkelijk te doseren en geliefd door dieren. Combinatie met antibiotica mogelijk.

Beste prijs op BOL.com